kre-pap-logo2

Burger

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1538739704446{margin-bottom: 0px !important;}"]
ΥΛΙΚΑ
[/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#f05023" thickness="1" up="10" el_class="sep60 left"][vc_column_text]Για τα μπιφτέκια
  • 6 φέτες μπέικον
  • 800 γρ. κιμά απο μοσχαρίσια σπάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 6 φέτες τυρί τσένταρ
  Για το σερβίρισμα [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1538739709462{margin-bottom: 0px !important;}"]
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
[/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#f05023" thickness="1" up="10" el_class="sep60 left"][vc_column_text]Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
  • Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει και προσθέτουμε ελαιόλαδο
  • Κόβουμε τα κρεμμύδια ροδέλες και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
  • Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βαλσάμικο για να τα βοηθήσουμε να καραμελώσουν. Ανακατεύουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Μόλις πάρουν χρώμα, αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.  Η διαδικασία μπορεί να πάρει 4-5 λεπτά.
Για τα μπιφτέκια Το μεγαλύτερο μυστικό για το burger είναι στο κρέας. Και έχει να κάνει με την προετοιμασία του. Όταν πάτε στο χασάπη σας λοιπόν του ζητάτε να περάσει το κρέας από τη μηχανή του κιμά 2 φορές για να βγει αφράτος.Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε τα έτοιμα μπιφτέκια χοιρινού, μοσχαριού ή λαχανικών που παρασκευάζονται στο κατάστημά μας.
  • Σε ένα άλλο τηγάνι ψηνουμε το μπέικον σε χαμηλή φωτιά.
  • Χωρίζουμε τον κιμά σε 4 ίσα μέρη και σχηματίζουμε τα μπιφτέκια μας πολύ απαλά χωρίς να τα πιέσουμε καθόλου. Πρέπει το μπιφτέκι να μείνει αφράτο και ζουμερό.Στο τηγάνι που είχαμε ψήσει το μπέικον, ψήνουμε τα 4 μπιφτέκια.
  • Μόλις τα βάλουμε στο τηγάνι, τα πατάμε απαλά με μια σπάτουλα ίσα ίσα για να πάρουν σχήμα και πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  • Μόλις πάρουν χρώμα, γυρνάμε τα μπιφτέκια από την αλλη πλευρά.
  • Βάζουμε 1 ½ φέτα τυρί τσένταρ πάνω σε κάθε μπιφτέκι και 1 ½ φέτα μπέικον πάνω απο κάθε φέτα τυρί.
Για το στήσιμο [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Facebook
Twitter
Email
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Article

Starred Lamb

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, risus ac hendrerit consectetur, elit nisl luctus est.

Fresh Meat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, risus ac hendrerit consectetur, elit nisl luctus est.

Organic Dishes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, risus ac hendrerit consectetur, elit nisl luctus est.

Butcher Review

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, risus ac hendrerit consectetur, elit nisl luctus est.