Κόβουμε τα λουκάνικα σε λεπτές κάθετες φέτες (1-2 εκ.) και τα σοτάρουμε στην κατσαρόλα μαζί με 1 κ.σ. ελαιόλαδο,μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και από τις 2 πλευρές, περίπου 3-4 λεπτά.
Μόλις σοταριστούν τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε το ίδιο τηγάνι ξανά σε μέτρια φωτιά…
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε προσφορές, κουπόνια και νέα σχετικά με εμάς!
Θηβών 263
Περιστέρι, Αττικής
τ.κ.121 35
Τηλ.: +30 2105756788
25ης Μαρτίου & Καρύστου 2 Πετρούπολη, Αττικής
τ.κ. 131 23
Τηλ.: +30 210 5061242