[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1538739704446{margin-bottom: 0px !important;}"]
ΥΛΙΚΑ
[/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#f05023" thickness="1" up="10" el_class="sep60 left"][vc_column_text]- 500 γρ. χοιρινό φιλέτο (Ψαρονέφρι) ( από ελληνικό χοιρινό )
- 1 ½ κ.γ. πάπρικα
- 250 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια, κομμένα ροδέλες
- 1 μέτριο κρεμμύδι, σε ροδέλες
- 200 ml. κρέμα γάλακτος, με χαμηλά λιπαρά
- 1/3 φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο