[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1538739704446{margin-bottom: 0px !important;}"]
ΥΛΙΚΑ
[/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#f05023" thickness="1" up="10" el_class="sep60 left"][vc_column_text]- 1 κόκορας χωριάτικος περίπου 1.700 γρ., κομμένος μερίδες.
- 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ
- 3 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 2 ώριμες ντομάτες
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κύβο ζωμό κότας
- 100 γρ. μυζήθρα ξερή, τριμμένη (Άργους ή Καλαβρύτων )
- 200 γρ. Χυλοπίτες Ψύλλα
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι