[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1538739704446{margin-bottom: 0px !important;}"]
ΥΛΙΚΑ
[/vc_column_text][vc_separator type="normal" color="#f05023" thickness="1" up="10" el_class="sep60 left"][vc_column_text]- 4 στήθη από κοτόπουλο πίνδου
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ. σούπας κάρυ
- 1 πιπεριά πορτοκαλί
- 1 ζωμό κότας
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ. σούπας μουστάρδα
- Αλάτι και πιπέρι