Quisque eu euismod arcu. Morbi et dapibus diam, sed interdum velit. Proin tempor nunc vel nisl condimentum, nec tempor risus.
Curabitur a fringilla eros. Pellentesque eu interdum nulla. Pellentesque porttitor dui nec leo condimentum, et euismod mi mollis.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet condimentum lacus id cursus. Praesent eu iaculis dui, nec rutrum massa.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec
Donec id blandit ante. Duis maximus, est quis ultricies euismod, nunc ante vulputate ex, nec volutpat risus risus in ipsum. Sed at purus diam.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus et metus augue. Mauris ut libero eget erat scelerisque vehicula. Phasellus nec blandit metus. Nulla quis molestie risus.
Proin at varius arcu. Sed posuere orci bibendum pharetra dapibus.
Proin at varius arcu. Sed posuere orci bibendum pharetra dapibus.
Proin at varius arcu. Sed posuere orci bibendum pharetra dapibus.
Dolor Sit Amet
Dolor Sit Amet
Dolor Sit Amet
Dolor Sit Amet
8 Οκτωβρίου
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και...
READ MORE8 Οκτωβρίου
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στραγγίσει. Βάζουμε στην χύτρα ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας, να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
READ MORE8 Οκτωβρίου
Κόβουμε τα λουκάνικα σε λεπτές κάθετες φέτες (1-2 εκ.) και τα σοτάρουμε στην κατσαρόλα μαζί με 1 κ.σ. ελαιόλαδο,μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και από τις 2 πλευρές, περίπου 3-4 λεπτά. Μόλις σοταριστούν τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε το ίδιο τηγάνι ξανά σε μέτρια φωτιά...
READ MORE8 Οκτωβρίου
Τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Μετά από 10′ τα βγάζουμε, τα στραγγίζουμε από τα υγρά τους και τα βάζουμε σ' ένα πιάτο. Κόβουμε το χοιρινό σε λεπτές λωρίδες...
READ MORE12 Νοεμβρίου
Κόβουμε το φιλέτο σε κύβους και το αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι.Μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε το λάδι, το κρεμμύδι σε φέτες, το σκόρδο και την πιπεριά.
READ MOREΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε προσφορές, κουπόνια και νέα σχετικά με εμάς!
Θηβών 263
Περιστέρι, Αττικής
τ.κ.121 35
Τηλ.: +30 2105756788
25ης Μαρτίου & Καρύστου 2 Πετρούπολη, Αττικής
τ.κ. 131 23
Τηλ.: +30 210 5061242