kre-pap-logo2

Meat Specialists

WELCOME HERE

Quisque eu euismod arcu. Morbi et dapibus diam, sed interdum velit. Proin tempor nunc vel nisl condimentum, nec tempor risus.

Curabitur a fringilla eros. Pellentesque eu interdum nulla. Pellentesque porttitor dui nec leo condimentum, et euismod mi mollis.

Delicious Dishes

New & fresh meat daily

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquet condimentum lacus id cursus. Praesent eu iaculis dui, nec rutrum massa.

MEAT MARKET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec

FRESH BURGERS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec

Fresh Lamb

The origin of meat market

Donec id blandit ante. Duis maximus, est quis ultricies euismod, nunc ante vulputate ex, nec volutpat risus risus in ipsum. Sed at purus diam.

Pork Meat 45%
Pork Meatballs 86%

Always Open

FLAVORED FRESH MEAT COOKING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus et metus augue. Mauris ut libero eget erat scelerisque vehicula. Phasellus nec blandit metus. Nulla quis molestie risus.

0 +
COOKS
* 0
MAIN COURSE
0 k
SPICES
[ 0 ]
SAUCES

FRESH SALAMI

Proin at varius arcu. Sed posuere orci bibendum pharetra dapibus.

RIB OF BEEF

Proin at varius arcu. Sed posuere orci bibendum pharetra dapibus.

CHICKEN THIGHS

Proin at varius arcu. Sed posuere orci bibendum pharetra dapibus.

13

PORK MEAT

Dolor Sit Amet

45

CUT OF BEEF

Dolor Sit Amet

26

LAMB RIBS

Dolor Sit Amet

78

CHICKEN

Dolor Sit Amet

Stay Tuned

Our Latest News

8 Οκτωβρίου

Κόκορας χωριάτικος κοκκινιστός με χυλοπίτες

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και...

READ MORE

8 Οκτωβρίου

Μοσχαράκι Λεμονάτο

Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στραγγίσει. Βάζουμε στην χύτρα ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας, να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

READ MORE

8 Οκτωβρίου

Χοιρινό με μπύρα

Κόβουμε τα λουκάνικα σε λεπτές κάθετες φέτες (1-2 εκ.) και τα σοτάρουμε στην κατσαρόλα μαζί με 1 κ.σ. ελαιόλαδο,μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και από τις 2 πλευρές, περίπου 3-4 λεπτά. Μόλις σοταριστούν τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε το ίδιο τηγάνι ξανά σε μέτρια φωτιά...

READ MORE

8 Οκτωβρίου

Στρογκανοφ χοιρινό

Τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Μετά από 10′ τα βγάζουμε, τα στραγγίζουμε από τα υγρά τους και τα βάζουμε σ' ένα πιάτο. Κόβουμε το χοιρινό σε λεπτές λωρίδες...

READ MORE

8 Νοεμβρίου

Burger

Χωρίζουμε τον κιμά σε 4 ίσα μέρη και σχηματίζουμε τα μπιφτέκια μας πολύ απαλά χωρίς να τα πιέσουμε καθόλου. Πρέπει το μπιφτέκι να μείνει αφράτο και ζουμερό.Στο τηγάνι που είχαμε ψήσει το μπέικον, ψήνουμε τα 4 μπιφτέκια.

READ MORE

12 Νοεμβρίου

Κοτόπουλο με κάρυ και κρέμα γάλακτος

Κόβουμε το φιλέτο σε κύβους και το αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι.Μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε το λάδι, το κρεμμύδι σε φέτες, το σκόρδο και την πιπεριά.

READ MORE