8 Οκτωβρίου
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και...
READ MORE8 Οκτωβρίου
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στραγγίσει. Βάζουμε στην χύτρα ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας, να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
READ MORE8 Οκτωβρίου
Κόβουμε τα λουκάνικα σε λεπτές κάθετες φέτες (1-2 εκ.) και τα σοτάρουμε στην κατσαρόλα μαζί με 1 κ.σ. ελαιόλαδο,μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και από τις 2 πλευρές, περίπου 3-4 λεπτά. Μόλις σοταριστούν τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε το ίδιο τηγάνι ξανά σε μέτρια φωτιά...
READ MORE8 Οκτωβρίου
Τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Μετά από 10′ τα βγάζουμε, τα στραγγίζουμε από τα υγρά τους και τα βάζουμε σ' ένα πιάτο. Κόβουμε το χοιρινό σε λεπτές λωρίδες...
READ MORE12 Νοεμβρίου
Κόβουμε το φιλέτο σε κύβους και το αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι.Μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε το λάδι, το κρεμμύδι σε φέτες, το σκόρδο και την πιπεριά.
READ MOREΕγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε προσφορές, κουπόνια και νέα σχετικά με εμάς!
Θηβών 263
Περιστέρι, Αττικής
τ.κ.121 35
Τηλ.: +30 2105756788
25ης Μαρτίου & Καρύστου 2 Πετρούπολη, Αττικής
τ.κ. 131 23
Τηλ.: +30 210 5061242