kre-pap-logo2

Fresh meat every day

Best Meat Restaurant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus et metus augue. Mauris ut libero eget erat scelerisque vehicula. Phasellus nec blandit metus. Nulla quis molestie risus. Nunc non auctor dui. In consequat augue eu eros luctus cursus. Nullam commodo nunc vel purus rhoncus ultrices. Suspendisse vitae neque.

Oops...
Slider with alias Menu-notebook not found.

Kitcher always open

Hot & Tasty Dishes

SLICED BEEF
TURKEY LEGS
SPICY SALAMI
PORK SAUSAGES
ORGANIC BEEF

20%

CERTIFIED ORIGIN OF PRODUCTS

Organic Products

Quick Food Delivery

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus et metus augue. Mauris ut libero eget erat scelerisque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus et metus augue. Mauris ut libero eget erat scelerisque.

OUR

TIMING

MONDAY - THURSDAY

07:00 - 15:00 16:00 - 22:00

FRIDAY SUNDAY

07:00 - 15:00 16:00 - 22:00

+1 303 404 608

Stay in contact

Get in Touch

[contact-form-7 id="130"]

All News

STAY INFORMED

8 Οκτωβρίου

Κόκορας χωριάτικος κοκκινιστός με χυλοπίτες

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και...

READ MORE

8 Οκτωβρίου

Μοσχαράκι Λεμονάτο

Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στραγγίσει. Βάζουμε στην χύτρα ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας, να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

READ MORE

8 Οκτωβρίου

Χοιρινό με μπύρα

Κόβουμε τα λουκάνικα σε λεπτές κάθετες φέτες (1-2 εκ.) και τα σοτάρουμε στην κατσαρόλα μαζί με 1 κ.σ. ελαιόλαδο,μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και από τις 2 πλευρές, περίπου 3-4 λεπτά. Μόλις σοταριστούν τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε το ίδιο τηγάνι ξανά σε μέτρια φωτιά...

READ MORE

8 Οκτωβρίου

Στρογκανοφ χοιρινό

Τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Μετά από 10′ τα βγάζουμε, τα στραγγίζουμε από τα υγρά τους και τα βάζουμε σ' ένα πιάτο. Κόβουμε το χοιρινό σε λεπτές λωρίδες...

READ MORE

8 Νοεμβρίου

Burger

Χωρίζουμε τον κιμά σε 4 ίσα μέρη και σχηματίζουμε τα μπιφτέκια μας πολύ απαλά χωρίς να τα πιέσουμε καθόλου. Πρέπει το μπιφτέκι να μείνει αφράτο και ζουμερό.Στο τηγάνι που είχαμε ψήσει το μπέικον, ψήνουμε τα 4 μπιφτέκια.

READ MORE

12 Νοεμβρίου

Κοτόπουλο με κάρυ και κρέμα γάλακτος

Κόβουμε το φιλέτο σε κύβους και το αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι.Μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε το λάδι, το κρεμμύδι σε φέτες, το σκόρδο και την πιπεριά.

READ MORE